SHARE

Proiectele și investițiile în infrastructură reprezintă o prioritate pentru Primăria Ciprian Porumbescu care a demarat pe parcursul anilor 2016-2020 mai multe proiecte finanțate din fonduri europene, guvernamentale și locale. Astfel s-a continuat dezvoltarea echilibrată a infrastructurii stradale, educaționale și a rețelei de apă pentru toate satele din comună.

Misiunea primarului, Dumitru Nimițean este aceea de a oferi servicii de cea mai bună calitate pentru satisfacerea nevoilor cetățenilor, în condiții de maximă eficiență. Principalele obiective ale activității desfășurate între anii 2016 și 2020 au vizat creșterea calității actului administrativ prin utilizarea tuturor resurselor, realizarea de servicii de calitate, orientate către cetățeni, atragerea de fonduri nerambursabile și investiții în infrastructură.

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul țării! Pe teritoriul ROMÂNIEI, au fost CONFIRMATE 217.216  cazuri de persoane INFECTATE cu noul coronavirus

Comuna Ciprian Porumbescu s-a bucurat în ultimii 4 ani de o dezvoltare amplă, iar edilul comunei a demarat proiecte care au avut ca obiectiv:

-extinderea sistemului de alimentare cu apă și a sistemului de canalizare prin PNDL;

înființarea și dotarea unei grădinițe cu 4 clase prin AFIR;

-reabilitarea școlii primare prin PNDL;

-construirea Așezământului Cultural prin CNI;

Citeste si   PRO ROMÂNIA SUCEAVA abordează cu ÎNCREDERE alegerile parlamentare! Analiza LISTEI pentru Camera DEPUTAȚILOR și Senat

-amenajare podețe prin PNDL;

construire bază sportivă la școală prin AFIR;

-modernizare drumuri comunale 3 km prin CNI;

-modernizare Iluminat-Public.

Planurile de viitor ale actualului primar

Proiectele de viitor ale primarului Dumitru Nimițean au ca obiectiv dezvoltarea comunei Ciprian Porumbescu și construirea unui trai mai bun cetățenilor din localitate.

-aducțiune gaz metan în localitate;

Citeste si   Gheorghe FLUTUR a anunțat noii VICEPREȘEDINȚI ai Consiliului Județean Suceava: "Am intrat în linie DREAPTĂ în noul MANDAT"

modernizare drumuri prin asfaltare;

-reabilitare cabinet medical;

-eficientizare Energetică a școlii gimnaziale;

-supraveghere video a comunei.

Aceste proiecte au ca obiectiv dezvoltarea comunei Ciprian Porumbescu și construirea unui trai mai bun al cetățenilor din localitate.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ