SHARE

Începând de astăzi, 11 ianuarie 2021, prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan a emis ordinul de numire în funcția de director de cancelarie a domnului col.(rz) Emilian Tehaniuc. După absolvirea Universității Ștefan cel Mare Suceava, Facultatea de Inginerie Electrică, acesta și-a desfășurat activitatea în cadrul Inspectoratului Pentru Situații de Urgență “Bucovina” al județului Suceava, în perioada martie 1995 – decembrie 2020.

Totodată, domnul Emilian Tehaniuc va îndeplini și funcția de purtător de cuvânt al Instituției Prefectului – județul Suceava

”Astăzi, 11 ianuarie 2021, dupa 3 luni de la preluarea atribuțiilor de purtator de cuvant al Institutiei Prefectului – județul Suceava, misiunea mea se încheie aici. A fost o perioadă intensă, cu multe provocări care au contribuit la dezvoltarea mea profesională și pentru care îi mulțumesc domnului prefect, Alexandru Moldovan, pentru încrederea acordadă, susținerea și ocazia de a învăța mai mult.
Vă mulțumesc dumneavoastră ,reprezentanților mass-media, pentru colaborare și sprijinul de care ați dat dovadă, pentru maniera corectă și eficientă în preluarea și transmiterea către cetățenii județului Suceava a informațiilor de interes public.
Vă doresc multă sănătate și vă asigur de întreaga mea prețuire!” , a declarat, Alina Iuliana STAN, fostul purtător de cuvânt Institutiei Prefectului – județul Suceava.


SHARE
Citeste si   PRIMĂRIA a finalizat amenajarea din punct de vedere ADMINISTRATIV a centrelor de VACCINARE

LĂSAȚI UN MESAJ