SHARE

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, va continua și în acest mandat investițiile pentru județul Suceava.

Gheorghe Flutur este mândru de faptul că a câștigat 53 de primării din județul Suceava ceea ce confirmă  faptul că PNL Suceava este o organizație liberală puternică.

Totodată, președintele își propune în continuare să investească în dezvoltarea întregului județ prin modernizare și reabilitare infrastructurii rutiere, prin racordarea tuturor localităților la gaz, prin începerea și finalizarea lucrărilor la Autostrada A7.

„Ca o concluzie a acestor alegeri, județului Suceava intră în perioada de investiții și dezvoltare puternică”


„Majoritatea municipiilor și orașelor mari din județul Suceava au fost câștigate de PNL.
Votul, din punctul nostru de vedere, este o notă bună pentru ceea ce am făcut și înseamnă în același timp mari așteptări pentru ceea ce urmează să facem.


Va fi un mandat cu multe investiții în județul Suceava, realizabile prin colaborare cu toți primarii din județ și cu sprijinul Guvernului liberal.


Pentru rezultatele obținute mulțumesc tuturor sucevenilor care au avut și continuă să aibă încredere în capacitatea noastră de a dezvolta județul Suceava, pentru creșterea considerabilă a nivelului trai a sucevenilor”, a declarat președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur.

 

Citeste si   „Noaptea arabă” este NOUA producție a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” SUCEAVA și va avea PREMIERA în luna NOIEMBRIE

Principalele realizări ale președintelui pe perioada  mandatului 2016- 2020 care au avut ca obiectiv infrastructura rutieră în județul Suceava au fost drumurile comunale, județene și naționale.

Circa 300 de km de drumuri județene au fost modernizate  pe perioada mandatului său, iar în mandatul actual, Gheorghe Flutur și-a propus finalizarea modernizării rețelei de drumuri din Suceava.

Citeste si   Valentin POPA, rectorul USV: ”Succesul și DINAMICA universității se datorează COLEGILOR, studenților și ABSOLVENȚILOR noștrii”

Pe lângă aceste proiecte de infrastructură, președintele continuă cu dezvoltarea în domeniile sociale, iar pentru tineret, Gheorghe Flutur își dorește mai multe parteneriate pentru a aduce investitori in domeniul IT, având în vedere că există o criză de spații imobiliare pentru cei care vor să vină  în județul Suceava să muncească.

Un alt proiect de pe lista lui Gheorghe FLUTUR este relația puternică în continuare cu bisericile din zona noastră pentru refacerea monumentelor istorice și UNESCO, apoi refacerea cazinoului de la Vatra Dornei și muzeul lemnului.

Citeste si   PSD Suceava ar putea obține o ÎNFRÂNGERE de proporții! Senatorul Ion STAN se ține strâns de FUNCȚII

Și nu în ultimul rând, pe lista președintelui se află  cooperarea  transfrontalieră cu Ucraina.

Majoritatea proiectelor de infrastructură de pe lista președintelui au la bază dezvoltarea economică care au ca ramuri turismul, industria alimentară, industria ușoară de încălțăminte și textile, cu noi investiții în domeniul serviciilor și atragerea de investitori în zona noastră.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ