SHARE

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent ieri(24.09.n.r.) în vama Siret la km 0 a drumului european E85 împreună cu reprezentanții Companiei Naționale de Drumuri București deoarece s-a început modernizarea drumului E85.

Miercuri 30 septembrie se depune cererea de finanțare pentru modernizarea punctului vamal Siret

Suntem în vama Siret la km 0 a drumului european E85. Mă bucur să fiu prezent aici cu reprezentanții Companiei Naționale de Drumuri București pentru că se începe modernizarea drumului european 85 de aici de la frontieră de la Siret.

Este extrem de important ca și carte de vizită. Miercuri 30 septembrie se depune cererea de finanțare pentru modernizarea punctului vamal Siret. O investiție de 10 milioane de euro. Aici, cea mai importantă piesă din proiect este un tunel de scanare rapidă a tirurilor pentru a scurta durata de așteptare în vamă.

Gheorghe Flutur a mai declarat faptul că după ce se va moderniza acest punct vamal se estimează o creștere a numărului de autovehicule care trec prin vamă în special pe ruta de la Cernăuți spre București, Turcia și Grecia.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ