SHARE

 Prețul toaletei ajunge la 168.000 RON, fără TVA

Administrația locală a municipiului Câmpulung Moldovenesc intenţionează să achiziționeze o toaletă ecologică prevăzută cu sisteme moderne de întreţinere a cabinei. Preţul toaletei ajunge la 168.000 RON, fără TVA, aproximativ 35.000 de euro.

Conform specificațiilor, toalete de acest tip funcționează contra cost, sunt dotate cu vas de toaletă, accesibil și persoanelor cu dizabilități, chiuvetă și uscător de mâini. După ce utilizatorul părăsește cabina, toaleta intră într-un proces de dezinfecție de 60 de secunde, întrucât este dotată cu un sistem automat de curățare și întreținere.

Toaletele sunt confecționate din panouri de ciment armat cu fibră de sticlă, protejate cu vopsea antigraffiti. De asemenea, sunt dotate și cu un  buton “SOS” care se acționează pentru deschiderea ușii în absența energiei electrice.

Citeste si   Mesajul lui Daniel BODNAR de pe patul de spital! "Am dureri INTENSE și nu îmi simt complet piciorul stâng"

Pentru achiziţionarea toaletei Primăria Câmpulung Moldovenesc a estimat o valoarea totală de aproximativ 168.000 RON, echivalentul a peste 35.000 de euro.

Totul pentru cetățeni – când vine vorba de cheltuieli nejustificate

Reporterii Ziarului ”Bună Dimineața Suceava” au discutat cu primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță NEGURĂ și au încercat să afle cât de oportună este această achiziție pentru cetățeni. Răspunsul primarului a fost unul evaziv, acesta afirmând că achiziția toaletei survine cerințelor cetățenilor.

„Deocamdată nu a sosit încă toaleta, zilele acestea urmează să sosească la Câmpulung de la București și vom vedea cum arată, cum funcționează.

La cererea cetățenilor din Câmpulung Moldovenesc care ne-au relatat de nenumărate ori că, în zona centrală și mai ales în zona pieței agroalimentare, pe unde trec cei mai mulți cetățeni din Câmpulung spre cea mai modernă piață agroalimentară din Județul Suceava, era obligatoriu o toaletă publică. La momentul de față aveam toalete în cadrul pieței agroalimentare, dar nu făceau față la traficul și la numărul de persoane care treceau prin zona respectivă.

Când o să o montăm, o să o vedeți pe site-ul primăriei, exact unde se află amplasată, cum arată, ce funcțiuni are și vom întreba cetățenii dacă într-adevăr le place achiziția făcută de primărie, să vedem exact dacă părerea lor”, declară primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță NEGURĂ.

Prețul unui apartament cu 2 camere în Câmpulung Moldovenesc? Același cu prețul toaletei: 35.000 EURO

Făcând o paralelă, prețul pe care municipalitatea Câmpulung Moldovenesc îl plătește pentru un singur WC, este prețul mediu a unui apartament cu 2 camere situat în oraș.

Citeste si   INCENDIU pe strada Gheorghe DOJA! Au intervenit DOUĂ autospeciale

La o simplă căutare pe orice site cu imobiliare, observăm că prețul mediu a unui apartament nemobilat cu 2 camere, în Câmpulung Moldovenesc, este de fix 35.000 de euro.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ