SHARE

Rețeaua de apă și canalizare din comuna suceveană PĂLTINOASA este întreținută și reabilitată din bugetul local. Potrivit primarul Eduard Wendling, rețeaua de apă și canalizare este uzată, prezintă multe deranjamente și necesită lucrări de întreținere.

Astfel, administrația locală a decis alocarea de fonduri pentru lucrările necesare. Potrivit primarului Eduard Wendling, la nivelul comunei aceste lucrări se desfășoară de mai bine de 3 ani.

De asemenea, primăria comunei Păltinoasa urmărește și racordarea tuturor locuințelor la rețeaua de apă și canalizare.

Citeste si   FOTO l O autoutilitară, din Vatra DORNEI, a ars din cauza unui cablu ELECTRIC defect

Primarul Eduard Wendling: „Am schimbat rețelele pentru că erau uzate și aveau multe deranjamente”

„Lucrările sunt finanțate din bugetul local. Sunt niște zone mai îndepărtate unde nu exista rețea de apă și canal, am alocat bani și am tras acum apă. Am schimbat rețelele pentru că erau uzate și aveau multe deranjamente.

Comuna Păltinoasa are serviciu de apă propriu. De aproximativ 3 ani de zile schimbăm rețelele care sunt uzate și care erau de proastă calitate.

În unele zone am mai făcut și extinderi, practic în toată perioada anului aceste lucrări sunt în continue. Nu este un proiect finanțat pe care să îl implementez, este din buget local și în funcție de ce am putut noi face la local”, a declarat primarul comunei Păltinoasa, Eduard Wendling pentru Ziarul „Bună Dimineața Suceava”.

De asemenea, la nivelul comunei Păltinoasa, numeroase proiecte menite să dezvoltate comunitatea se află în derulare sau sunt deja finalizate.

Citeste si   Ministerul Educației face ANUNȚUL! Cât la sută dintre profesorii SUCEVENI se vor vaccina?

Potrivit primarului Eduard Wendling, recent s-a semnat recepția pentru un dispensar finalizat acum două săptămâni.

„Recent am semnat recepția unui dispensar care a fost finalizat acum două săptămâni. De asemenea, acum pregătim recepția la poduri și podețe și la drumul care a fost asfaltat. Acestea sunt proiectele pe care l-am avut și pe care le terminăm acum”, încheie primarul comunei Păltinoasa, Eduard Wendling pentru Ziarul Bună Dimineața Suceava.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ