SHARE

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava anunță suspendarea spectacolului PiSiCi, în regia lui Bobo Burlăcianu, programat pentru data de 17 ianuarie 2021.

Un angajat al instituției a fost confirmat pozitiv la testarea Covid-19. Conducerea a luat în calcul toate măsurile de precauție pentru a nu pune în pericol sănătatea spectatorilor și a angajaților din cadrul Teatrului și au decis suspendarea spectacolului.

Citeste si   INCENDIU pe strada Gheorghe DOJA! Au intervenit DOUĂ autospeciale

Iulia VUERICH, Expert Marketing, Comunicare și PR din cadrul Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava a declarat  :

„Imediat după confirmarea acestui caz am făcut și nebulizare în tot teatrul: sala de spectacole și restul compartimentelor, inclusiv  lift, casa scărilor și tot ce ține de teatru.” De asemenea, a mai spus : „ne vom relua activitatea când vom avea și confirmarea DSP-ului”

Conducerea Teatrului anunță că vor reveni cu detalii despre reprogramarea acestuia. Spectatorii care au achiziționat bilete  pot opta pentru utilizarea lor astfel:

  1. Banii pot fi restituiți în funcție de modalitatea de achiziție:

– pentru biletele achiziționate de la sediul teatrului spectatorii vor putea recupera banii de la casierie, programul acesteia fiind de luni-vineri între orele 13:00-16:00.

Citeste si   Mesajul lui Daniel BODNAR de pe patul de spital! "Am dureri INTENSE și nu îmi simt complet piciorul stâng"

-pentru biletele achiziționate online, contravaloarea acestora va fi returnată direct în contul din care s-a efectuat plata biletelor în urma solicitării făcute către www.blt.ro.

  1. Biletele achiziționate pot fi utilizate pentru reprezentațiile viitoare.

„Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm, cu drag, la teatru ONLINE”, a specificat Iulia VUERICH, Expert Marketing, Comunicare și PR din cadrul Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ