SHARE

Trupul neînsuflețit al Arhipăstorului Bucovinei va fi apoi depus, conform dorinței sale, la Mănăstirea Sihăstria Putnei

Credincioșii care doresc să participe la slujba de înmormântare a Arhipăstorulului sunt rugați să respecte măsurile și îndrumările specifice acestei perioade.

Slujba este oficiată de Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, IPS Teofan, locțiitor al arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie și episcopul vicar PS Damaschin împreună cu un sobor de preoți în curtea mănăstirii „Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul țării! Pe teritoriul ROMÂNIEI, au fost CONFIRMATE 201.032 cazuri de persoane INFECTATE cu noul coronavirus

Îi rugăm pe preoți și pe credincioși să fie înțelegători și conștienți de faptul că spațiul este unul limitat, astfel încât va fi posibil să apelăm la o restrângere a accesului atât pe durata depunerii trupului neînsuflețit, cât mai ales în timpul slujbei de înmormântare a Părintelui Arhiepiscop Pimen”, a transmis Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Citeste si   Slabe șanse pentru PMP SUCEAVA în alegerile PARLAMENTARE. Cuplul ANDRONACHE – CODREANU a ieșit foarte prost în competiția ELECTORALĂ locală

”Nădăjduim că, la pomenirea ce se va face la 40 de zile de la trecerea sa la cele veșnice, situația să fie cu mult îmbunătățită și restricțiile vor fi reduse, astfel încât să avem posibilitatea cu toții de a cinsti așa cum se cuvine pe acest vrednic Arhipăstor al Bisericii lui Hristos din Moldova”, au mai declarat surse ale Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Citeste si   VIDEO l În Munții SUHARD la cota 1.200 oamenii ÎNȘIȘI sunt LEGENDE ce păstrează vie tradiția BUCOVINEI

Slujba de înmormîntare a IPS Pimen este transmisă în direct pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ