SHARE

Cei care vor participa la slujba de înmormântare sunt rugați să respecte toate măsurile impuse în contextul pandemiei cu COVID -19

Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor a anunţat, în cursul zilei de ieri (21.05. -n.r.), că există posibilitatea să apeleze la o restrângere a accesului la slujba de înmormântare a arhipăstorului Pimen.

Credincioşii pot aduce un ultim omagiu arhiepiscopului Pimen până astăzi (22.05. – n.r.), la ora 12.00

Credincioșii care vor dori să-şi ia rămas bun de la Arhiepiscopul Pimen sau să participe la slujba înmormântării sunt rugaţi să respecte măsurile de protecție și distanțarea socială impuse de autorități în această perioadă.

Citeste si   100 de candidați și-au depus dosarul de ÎNSCRIERE la CONCURS la sediul Direcției de Sănătate Publică Județul SUCEAVA

Îi rugăm pe preoţi şi pe credincioşi să fie înţelegători şi conştienţi de faptul că spaţiul este unul limitat, astfel încât va fi posibil să apelăm la o restrângere a accesului, atât pe durata depunerii trupului neînsufleţit, cât mai ales în timpul slujbei de înmormântare a Părintelui Arhiepiscop Pimen.

Nădăjduim că, la pomenirea ce se va face la 40 de zile de la trecerea sa la cele veşnice, situaţia să fie cu mult îmbunătăţită şi restricţiile vor fi reduse, astfel încât să avem posibilitatea cu toţii de a cinsti aşa cum se cuvine pe acest vrednic Arhipăstor al Bisericii lui Hristos din Moldova„, a declarat Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor.

Citeste si   PARCAREA de lângă Tribunalul SUCEAVA a fost reabilitată și MODERNIZATĂ! Lucian HARȘOVSCHI: "Nu ne OPRIM aici"

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ