SHARE

Întronizarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul ales al Sucevei și Rădăuților

 

Duminică, 26 iulie 2020, la Suceava va avea loc întronizarea Înaltpreasfinţitului Părinte Calinic (sinteză biografică pe mmb.ro), ales în slujirea de Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor în şedinţa de lucru a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române din 21 iulie 2020.

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul țării! Pe teritoriul ROMÂNIEI, au fost CONFIRMATE 201.032 cazuri de persoane INFECTATE cu noul coronavirus

Programul acestui eveniment debutează cu Sfânta Liturghie oficiată în incinta Mănăstirii „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, începând cu ora 09.00, de către IPS Părinte Mitropolit Teofan al Moldovei și Bucovinei, înconjurat de un sobor de ierarhi, preoți și diaconi.

Ceremonia întronizării noului Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor  va începe în jurul orei 11.30.

Citeste si   PARCAREA de lângă Tribunalul SUCEAVA a fost reabilitată și MODERNIZATĂ! Lucian HARȘOVSCHI: "Nu ne OPRIM aici"

La eveniment, reprezentanții presei vor avea acces pe baza legitimațiilor de serviciu, în spațiul special amenajat. Evenimentul va fi transmis în direct de Trinitas TV, televiziunea Patriarhiei Române.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ