SHARE

Studenții vor putea beneficia de noi opțiuni pentru admitere

Consiliul ARACIS (Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior) a decis în data de 25 iunie,  funcționarea a șapte noi programe de studii la USV. Aceste programe sunt : 5 de licență și 2 de masterat.

În domeniul Științe inginerești, stundeții vor putea opta pentru : programul Ehipamente și sisteme de comandă și control pentru autovehicule (licență 50 de studenți), Științe gastronomice (licență 50 de studenți ), Echipamente și sisteme medicale (licență de 60 de studenți), Energetică și tehnologii informatice (licență de 60 de studenți), Securitate cibernetică (master profesional).

Citeste si   Zborurile SUCEAVA-Viena au fost SUSPENDATE! Directorul Ioan MĂRIUȚA: ”Orice CURSĂ pierdută ne AFECTEAZĂ”

Programele noi apărute în domeniul Științe socio-umane sunt:  Globalizare si diplomație economică (master profesional) și Resurse umane (licență 50 de studenți).

De asemenea în sesiunea de Admitere septembrie 2020 USV estimează că se vor mai adăuga încă 3 programe de licență: Autovehicule rutiere(domeniul Științe inginerești), programul Nutriție și recuperare medicală (domeniul Sănătate) și Tehnică dentară (domeniul Sănătate).

Citeste si   Trupa 3 Sud Est ajunge la SUCEAVA! 20 de ani de la lansarea super hit-ului ”Amintirile”

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ