SHARE

În Suceava se continuă acțiunile de igienizare și dezinfecție a platformelor moderne de colectare a deșeurilor în scopul prevenirii și combaterii infecției cu SARS-Cov2.

Operațiunile de igienizare constau în două componente principale

Operațiunile de igienizare constau în două componente principale și anume igienizarea și dezinfecția containerelor la interior, cu ajutorul unei mașini speciale cu pompă tip vidanjă care golește levigatul și igienizarea și dezinfecția containerelor la exterior precum și a platformelor din jurul containerelor, cu o mașină cu abur de înaltă presiune.

„Se spală și se igienizează exteriorul containerelor și pavelele platformei din jurul containerelor, de asemenea, se dezinfectează exteriorul containerelor, capacele, mânerele, platformele din jurul acestora.

 „Dacă situația o va cere, iar indicele de infectare va crește, vom relua și operațiunile de dezinfecție în spațiile publice”

Aceste activități au o frecvență zilnică pentru fiecare punct de colectare în parte.
Responsabili și sănătoși!
Dacă situația o va cere, iar indicele de infectare va crește, vom relua și operațiunile de dezinfecție în spațiile publice. Astăzi indicele a ajuns la 2,4″, a declarat Lucian Harșovschi.


SHARE
Citeste si   Au fost emise Ordine ale Prefectului Județului SUCEAVA, privind CONVOCAREA consilierilor locali declarați aleși la data de 27 septembrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ