SHARE

Sărbătoarea de ieri (02.07 – n.r.) a Sfântului Voievod Ștefan cel Mare a fost marcată prin depunerea de coroane de flori la statuia domnitorului din Suceava, iar participanții la acest eveniment au fost: primarul Ion Lungu, viceprimarul Lucian Hașovschi, prefectul Alexandru Moldovan și președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Aceștia și-au continuat traseul pentru depunerea de coroane de flori și la Putna, acolo unde este și înmormântat, apoi la Sihăstria Putnei și în cele din urmă la mormântul arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților IPS Pimen. 

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul județului! La nivelul județului SUCEAVA se înregistrează un număr de 6427 de persoane declarate VINDECATE

 Acest eveniment sărbătorit la data de 2 iulie, se dorește a deveni o tradiție anuală în cinstea Marelui Voievod

Am depus astăzi, alături de domnul primar, Ion Lungu, președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur și prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, coroane de flori la statuia ecvestră a lui Ștefan cel Mare din municipiul Suceava, în semn de recunoștință pentru cel care a fost domnitor al Moldovei și apărător al creștinătății.


Îi cinstim memoria și ne rugăm să fim biruitori, precum a fost el, în toate încercările vremurilor”,  a declarat viceprimarul Sucevei Lucian Harșovshi pe contul lui personal de Facebook.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ