SHARE

Ionuț Epureanu este purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, care nu se remarcă doar prin uniformă ci și prin actele de caritate pe care le face.

Acesta a desfășurat mai multe activități ce vizează în principal protecția și salvarea animalelor, iar pe perioada pandemiei a venit în ajutorul mai multor familii nevoiașe.

El a declarat că toate aceste proiecte nu sunt planificate  ci mai degrabă spontane. De cele mai multe ori acestea le găsește în mass-media sau pe rețele de socializare.

Sunt zeci de cazuri care merită atenție

Consideră că aceste mici bucurii pe care le aduce oamenilor sunt acțiuni de suflet care îl motivează pentru încă o săptămână de muncă și este fericit pentru că a putut face o faptă bună sau a putut aduce un zâmbet pe fața unui copil.

„Au fost perioade mai dificile și încă sunt pentru unii oameni. Încercăm totuși să le facem unele zile mai frumoase pe cât reușim. Este destul de dificil deoarece sunt zeci de cazuri care merită atenție.

Spre exemplu, am văzut într-o seară pe un site de socializare că la Centrul Social Maria Warp, visul unui copil este să devină polițist. Fiind în domeniu m-am gândit ca la 1 iunie , să merg personal,  să îi duc Cadouri, uniforme, autospeciale de poliție,să  îl încurajez și poate pot mișca un destin pe care îl poate influența într-un fel sau altul”, spune Ionuț Epureanu.

”Toată lumea iubește animalele, dar nimeni nu face nimic”

„Unii întră în discuții interminabile, că omenirea nu face nimic, toată lumea dă vina pe toată lumea, dar hai să vedem ce poți face tu. Dacă fiecare dintre noi ar putea face câte o faptă bună, sau un act de caritate, nu s-ar mai ajunge poate la atâtea cazuri”, a mai adăugat Ionuț Epureanu.

”Noi nu ne planificăm nimic, depinde ce apare pe firmament și ce resurse sunt”

„Sunt lucruri sincere și spontane care uneori îți aduc mai multă bucurie decât cea pe care o faci tu unui copii deoarece simți că în acea săptămână ai facut o faptă bună. Noi ne hrănim cu bucuria lor.

Am mai avut un caz la o familie cu copii unde am reușit să racordăm locuința la sistemul electric. Categoric acei copii au fost fericiți deoarce acum își pot face temele nu doar la lumânare”, încheie Ionuț Epureanu.

 

Citeste si   PRIMĂRIA a finalizat amenajarea din punct de vedere ADMINISTRATIV a centrelor de VACCINARE


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ