SHARE

În cadrul unui interviu acordat Ziarului ”Bună Dimineața Suceava”, primarul municipiului Suceava, Ion LUNGU ne-a vorbit despre perioada campaniei electorale, despre proiectele de viitor și despre inițiativele pe care le-a primit în aceste zile de la suceveni pentru continuarea dezvoltării municipiului Suceava.

(P) Ion LUNGU: ”Dați un vot la PRIMĂRIE celor care au EXPERIENȚĂ și RESPONSABILITATE”

🔵 În cadrul unui interviu acordat Ziarului ”Bună Dimineața Suceava”, primarul municipiului Suceava, Ion LUNGU ne-a vorbit despre perioada campaniei electorale, despre proiectele de viitor și despre inițiativele pe care le-a primit în aceste zile de la suceveni pentru continuarea dezvoltării municipiului Suceava.➡️ Ion LUNGU: ”Am făcut această campanie din poartă în poartă în așa fel încât să intrăm în contact cu sucevenii”

Publicată de Ziarul Buna Dimineata Suceava pe Joi, 24 septembrie 2020

Rep: Domnule primar ne aflăm la sfârșit de campanie electorală, o campanie grea în care zilnic ați fost printre cetățeni în municipiul Suceava pentru a le asculta problemele și a căuta soluții. Cum au fost aceste săptămâni de campanie și ce vă transmit cetățenii?

Citeste si   CJ Suceava alocă FONDURI spitalelor din municipiul SUCEAVA în vederea CREȘTERII numărului de pacienți diagnosticați cu COVID-19

Sucevenii pot spune că sunt toleranți și fiecare înțelege că la începutul acestui an, am trecut printr-o perioadă grea”

Ion LUNGU: Nu vreau să spun că a fost o campanie grea, ci o campanie normală! Am făcut această campanie din poartă în poartă în așa fel încât să intrăm în contact cu sucevenii. Pentru mine este un lucru Sfânt de când sunt primarul municipiului Suceava să dedic ziua de miercuri începând cu ora 10:00 audiențelor. Am respectat legea și normele în vigoare în această campanie pentru a putea să mă întâlnesc cu cetățenii.

Este un lucru normal să fim printre cetățeni, să le ascultăm probleme, să ni se reproșeze ce nu am reușit să realizăm. Sucevenii pot spune că sunt toleranți și fiecare înțelege că la începutul acestui an, am trecut printr-o perioadă grea. Această perioadă a întârziat multe lucrări, mulți agenți economici au fost închiși, dar încercăm treptat să redresăm lucrurile și să revenim la normalitate.

Citeste si   30.838 de acțiuni de CONTROL și AMENZI în valoare de 3.909.800 de lei aplicate de inspectorii de muncă de la data intrării în vigoare a Legii nr. 55/2020

Rep: Autobuzele electrice au ajuns la Suceava în urmă cu 4 zile și chiar în dimineața aceasta le-am văzut circulând în municipiu. Totodată, sucevenii consideră că acesta este unul dintre cele mai ambițioase proiecte pentru municipiul Suceava din mandatul dumneavoastră. Știm că vă propuneți să fie aduse și alte autobuze electrice. Când va avea loc acest lucru?

”Este un proiect smart city și pot spune că suntem primul oraș din România cu un astfel de proiect”

I.L: În momentul de față autobuzele se află în probe și pot spune că este un proiect de succes al Sucevei pe care dorim să îl finalizăm. În total vom avea 62 de autobuze electrice în municipiu, iar tot transportul va fi unul ecologic.

Citeste si   SUCEAVA a revenit la SCENARIUL GALBEN! Ion LUNGU: "Fac APEL la cetățeni să RESPECTE regulile stabilite de către CJSU"

Preconizez că începând cu 1 martie vom avea un întreg parc de autobuze electrice, dar nu numai atât. Avem autobază electrică nouă, 52 de stații de autobuz, sistem de informare și sistem de supraveghere video. Este un proiect smart city și pot spune că suntem primul oraș din România cu un astfel de proiect.

Rep: Aveți un mesaj pentru suceveni?

I.L: Dragi suceveni, dați un vot la primărie celor care au experiență și responsabilitate, celor care se țin de cuvânt și dați un vot pentru echipa liberală. Dați un vot util pentru a dezvolta municipiul.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ