SHARE

În cadrul unui interviu acordat Ziarului ”Bună Dimineața Suceava”, primarul comunei Bosanci, Neculai MIRON ne-a vorbit despre investițiile făcute în mandatul 2016-2020 care au avut ca obiectiv infrastructura rutieră, infrastructura școlară, medicală și culturală.

Aflat la primul mandat ca primar al comunei Bosanci, domnul Neculai MIRON a reușit în cei patru ani la conducerea primăriei să investească în toate segmentele de interes pentru cetățeni: infrastructura rutiera, școlară, medicală și culturală. Totodată, comuna Bosanci s-a bucurat de sprijin din partea Consiliului Județean Suceava, numărându-se printre localitățile în care drumurile județene au fost reabilitare și modernizare.

Rep: Domnule MIRON, sunteţi candidatul PNL la funcţia de primar al comunei Bosanci. Ne puteți spune ce v-a motivat să candidaţi pentru un nou mandat la Primăria Bosanci?

Citeste si   PRO ROMÂNIA SUCEAVA abordează cu ÎNCREDERE alegerile parlamentare! Analiza LISTEI pentru Camera DEPUTAȚILOR și Senat

În momentul de față sunt dorit de minim 75% dintre cetățenii comunei Bosanci”

Neculai MIRON: De la începutul mandatului meu cetățenii m-au susținut și au avut încredere în mine din acest motiv am primit și votul majorității. Pe parcursul acestui mandat am dovedit competivitate, integritate și transparență și în momentul de față sunt dorit de minim 75% dintre cetățenii comunei Bosanci.

Rep: Comuna Bosanci s-a bucurat de o dezvoltare amplă în ultimii ani. Au fost făcute investiții majore în infrastructura rutieră, infrastructura școlară și s-a încercat în permanență construirea unui trai mai bun cetățenilor. În acest context, ne puteți detalia proiectele realizate în mandatul 2016-2020?

Citeste si   Gheorghe FLUTUR a anunțat noii VICEPREȘEDINȚI ai Consiliului Județean Suceava: "Am intrat în linie DREAPTĂ în noul MANDAT"

”În momentul de față se asfaltează opt tronsoane de drum prin Fonduri Europene„

N.M: Proiectul ”Căsuța din povești” a reușit să fie finalizat, un proiect care este o mândrie a localității noastre.

În momentul de față se asfaltează opt tronsoane de drum prin Fonduri Europene, din acest proiect au fost executate câteva străzi și urmează să ne continuăm lucrurile pentru a finalizata totul până în luna martie.

Și școlile din comună s-au bucurat de reabilitări și modernizări, iar tot ceea ce s-a solicitat din parte conducerii școlilor a fost îndeplinit.

Rep: Ce viziune de viitor aveți pentru comuna Bosanci și ce proiecte urmează să fie implementate în zonă?

Citeste si   SUMAL- noua versiune a sistemului de URMĂRIRE a trasabilității materialelor LEMNOASE! Mihai GĂȘPĂREL: "Transportul materialului LEMNOS nu se va mai face utilizând documente tip TIPĂRITE, totul va fi ELECTRONIC"

Avem un proiect licitat pentru construirea unei săli de sport”

N.M: Avem un proiect licitat pentru construirea unei săli de sport. Vom beneficia în viitor și de o clădire administrativă. Vom face garaje, vestiare și grupuri sanitare în acea clădire administrativă pentru a aduce un beneficiu și sportivilor care își desfășoară activitățile pe stadion. În același timp avem în zona Cumpărătura un proiect care prevede extinderea rețelei electrice și urmează să fie asfaltate și următoarele străzi.

Rep: Aveți un mesaj pentru cetățenii comunei Bosanci?

N.M: Să vină la vor și să îi voteze pe cei care au dat dovadă de transparență în acești ani! Să voteze pentru competență și pentru o echipă puternică.

 


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ