SHARE

În cursul zilei de ieri (26.06. -n.r.), PMP Suceava, a desfășurat o ședință în contextul alegerilor pentru desemnarea candidaților la Consiliul Județean Suceava cât și pentru funcția de primar a județului Suceava.

Primarul comunei Pojorâta, Bogdan Codreanu a fost desemnat candidatul PMP Suceava la Consiliului Județean.

Bogdan Codreanu: ”PMP Suceava o să facă diferența la ceea ce nu s-a făcut în ultimii 30 de ani”

„Putem demonstra că un partid mic își poate asuma o guvernare locală și județeană pentru că am mai demonstrat acest lucru la Pojotâta în 2008, când am bătut atât PNL-UL cât și PSD-UL la nivel local. Nu-mi doresc decât să demonstrăm că nu numai bucovinenii din interiorul comunei Pojorâta merită respect și transparență, ci ne dorim ca acest lucru să transpunem și la nivel de județ, la nivel de comunități locale și în același timp să demonstrăm că echipa PMP Suceava o să facă diferența la ceea ce nu s-a făcut în ultimii 30 de ani.

Care a rămas la stadiul de vorbe și tot felul de acțiuni care au avut loc doar în cadrul campaniilor electorale.” a declarat primarul comunei Pojorâta, Bogdan Codreanu, care candidează pentru Consiliul Județean Suceava.

Marian ANDRONACHE, actual viceprimar al Municipiului Suceava este alegerea PMP la conducerea primăriei municipiului Suceava.

Citeste si   Nicușor Dan, apel către Firea: 10 măsuri pentru combaterea pandemiei de coronavirus

Marian Andronache a declarat că în acești 4 ani în care a fost viceprimar, a studiat atent bugetele și poate garanta că Suceava se poate dezvolta.

Marian ANDRONACHE: ”În acești ani am învățat ce trebuie să facă un primar, dar mai ales ce NU are voie să facă”

„Sunt a 2-a oară în această ipostază și anume de candidat la Primăria Municipiului Suceava. După 4 ani de politică, am convingerea că pot să schimb ceva în politica suceveană, în administrația locală, iar după 4 ani în postura de viceprimar, timp în care am fost aproape de nevoile sucevenilor, am avut multe de învățat, niciodată nu le știi pe toate. În acești ani am învățat ce trebuie să facă un primar, dar mai ales ce NU are voie să facă.

N-am să promit sucevenilor telecondole, săli polivalente, dar pot să promit sucevenilor că vor scăpa de noroi, că în Suceava nu vor mai exista parcări neasfaltate, străzi neasfaltate, fără apă și canalizare.Orașul Suceava trebuie să se transforme într-un oraș civilizat.” a declarat viceprimarul Marian Andronache, care candidează pentru funcția de Primar al Sucevei. 


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ