SHARE

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan a făcut un apel către suceveni de a respecta măsurile impuse pentru prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov2, pentru a nu ajunge ca valul doi al pandemiei să afecteze din nou județul Suceava.

LIVE din cadrul Palatului Administrativ

Publicată de Ziarul Buna Dimineata Suceava pe Luni, 12 octombrie 2020

Luând în considerare situația prezentată de către D.S.P. Suceava, având în vedere propunerile fundamentate ale specialiștilor epidemiologi din cadrul structurii de sănătate publică, motivat de prevederile imperative ale art. 3, alin. (1) și (2) din Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență numărul 47 din data de 05.10.2020, Comitetul Județean pentru Situații de

Citeste si   PSD Suceava ar putea obține o ÎNFRÂNGERE de proporții! Senatorul Ion STAN se ține strâns de FUNCȚII

Urgență a adoptat Hotărârea nr. 41 din data de 12.10.2020, prin care s-au stabilit măsurile de a suspenda activitatea restaurantelor, cafenelelor și cinematografelor în interiorul clădirilor.

Totodată, purtarea măștilor pe o rază de 50 metri în jurul perimetrului exterior al unităților de învățământ a devenit obligatorie.

„Apelul meu este unul din inimă. Priviți-l ca un strigăt de deznădejde”

„Nu trebuie să ajungem la situația prin care am trecut, din păcate, în primăvară. Carantina este acea măsură, cum spun specialiștii, acea pilulă atomică în stoparea unei epidemii. Noi am înghițit  această pilulă amară. Haideți să nu o mai luăm încă odată.

Am luat o pastilă amară în primăvara aceasta, dar haideți să fim sinceri și să recunoaștem că în acel moment nici la nivel mondial, național, nici noi nu știam foarte multe despre acest nou coronavirus.

Nu aveam echipamente medicale de protecție suficiente, nu aveam medicamentație sau dacă le aveam nu se știa în ce magazie erau ținute. Acesta este un adevăr trist. Dar, între timp, toate aceste lucruri s-au schimbat”, a declarat prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan.

 

Citeste si   Tânăr AMENDAT de poliție deoarece a REFUZAT sa poarte masca de protecție! Ce le-a spus acesta polițiștilor

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ