SHARE

Administrația locală a comunei Adâncata demarează un proiect din fonduri proprii ce vizează amenajarea a trei spații de joacă pentru copiii din comună.

Valoare contractului este de 59.500 RON, iar acest pachet însumează  servicii de proiectare tehnică și execuție lucrări la obiectivul de investiții ”Lucrări pentru Amenajarea spațiilor de joacă la unitățile de învățământ preșcolar și primar.”

Proiectul se află în curs de derulare, executantul lucrării fiind EURO EST GROUP S.R.L.

Citeste si   COLEGIUL Național MILITAR Câmpulung MOLDOVENESC va fi MODERNIZAT

Viorel CUCU, primarul comunei Adâncata: ”Mai avem 2 proiecte în licitație: pentru Căminul Cultural Călugăreni și pentru o sală de sport ultra modernă la școala cu clasele V-VIII din comuna Adâncata”

„În momentul de față, în Fetești și Călugăreni școlile sunt reabilitate și modernizate, grădinițele sunt separate și nu aveau un spațiu de joacă. În satul Adâncata avem o grădiniță nou construită, care la finalul lunii iunie va fi gata, inclusiv locul de joacă. Pentru clasele I-IV avem teren de sport.

Avem o firmă cu care colaborăm la aproape 80% din proiecte, toate s-au derulat fără probleme. Sperăm să avem toate autorizațiile de la I.G.S.U, pentru a putea da spre folosință toate unitățile la care s-a lucrat în acest an.

Mai avem 2 proiecte în licitație: pentru Căminul Cultural Călugăreni și pentru o sală de sport ultra modernă la școala cu clasele V-VIII din comuna Adâncata, totul cu bani europeni”, a declarat primarul comunei Adâncata, Viorel Cucu.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ