SHARE

PMP SUCEAVA funcționează pe cota de avarie @Formațiunea politică condusă de Marian ANDRONACHE a demonstrat multă imaturitate în campania pentru alegerile locale unde, a atacat competitorii de pe partea dreaptă a scenei politice, în condițiile în care în plan național se discutase despre o coaliție a dreptei @Neoficial, acesta pare să fie și motivul pentru care primarul Lungu a atras USR și nu PMP în executivul Primăriei @Cu Codreanu, retras la Primăria Pojorâtei și cu o relație tensionată în interiorul filialei, rezultatele prefigurate nu sunt foarte încurajatoare.

PMP Suceava a depus, în data de 20 octombrie 2020, listele de candidați pentru alegerile parlamentare. Lista pentru pentru Senat va fi deschisă de medicul veterinar Doru Lefter.

Citeste si   VIDEO Culisele statului paralel | Cristian Rizea: Retrocedările s-au făcut cu acte false. Băieții deștepți aveau oameni la arhivă

La Camera Deputaților, lista este deschisă de liderul organizației județene, Marian Andronache.

Marian Andronache a fost ”un mare anonim” în politica locală suceveană. Până să devină viceprimar, a fost șef al Direcției Domeniului Public în Primăria Suceava, deci, a fost subordonatul direct al lui Ion Lungu. Pur și simplu, timp de patru ani, din 2016 încoace, tot ce s-a văzut din Marian Andronache a fost mâna ridicată involuntar în ședințe, la toate propunerile majorității PNL din Consiliul Local. Vocea sa s-a făcut prea puțin auzită în Consiliul Local Suceava ca acum cineva să-l ia în serios.

Citeste si   Tudose la "Legile Puterii": Dacă eram la Guvern, dădeam anunț că angajez medici la ATI cu 15.000 de euro pe lună

Marian Andronache vrea să facă opoziție la Suceava din postura de parlamentar

Doru Lefter s-a lansat într-o serie de declarații în care amestecă naționalism, lecții simple de democrație reprezentativă, deci nu prea este genul de politician care să fie luat în serios.

Lista de la Senat este completată de Cristi Sidor, doctor inginer în silvicultură, director al ICAS Câmpulung Moldovenesc, urmat de viceprimarul municipiului Rădăuți, Bogdan Nicolau, de profesie jurist, Gabriela Constantinescu, conferențiar universitar doctor inginer economist, cadru didactic la USV și de Cristi Timoficiuc, un antreprenor sucevean.

Citeste si   (P) George ȘOLDAN, PSD Suceava: ”Îmi DORESC să fiu o VOCE a GENERAȚIEI mele”

Lista de la Camera Deputaților este completată Anca Gâtlan, asistent universitar doctor inginer, cadru didactic la USV și antreprenor sucevean,  inginerul Sorin Andrei, antreprenor din Vatra-Dornei, Camelia Cojocariu, economist, antreprenor în orașul Frasin, Lucian Nanu, medic din Rădăuți și Robert Ciocan, specialist pe fonduri europene, liderul Organizației de Tineret a PMP Suceava.

Niciunul dintre acești candidați nu au experiență politică și nici nu s-au remarcat prin acțiuni care să-i individualizeze. O echipă slabă, care va obține cel mai probabil rezultate pe măsură.

 


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ