SHARE

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a convocat  ieri (28.10.n.r.) ora 13:00, în ședintă extraordinară, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Suceava.

Totodată, având în vedere subiectele prinse pe ordinea de zi a ședinței, au fost invitați:

  • Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu;
  • Managerul Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, dr. Alexandru Calancea;
  • Managerul Spitalului Municipal „Sf. Doctori Cosma și Damian”, Traian Andronachi;
  • Managerul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, dr. Adrian Cosinschi;
  • Managerul Spitalului Municipal Fălticeni, dr. Vlad Morariu;
  • Managerul Spitalului Municipal Vatra Dornei, Ioan Valentin Stan;
  • Managerul Spitalului Orășenesc Gura Humorului, jur. Cornel Vieru;
  • Managerul Spitalului de Boli Cronice Siret, ec. Ilie Haraseniuc;
  • Președintele Asociației Județene a Medicilor Generaliști Suceava, dr. Irina Franciuc;
  • Președintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate Suceava, Cristian Bleorțu;
Citeste si   Cum a AFECTAT pandemia ACTIVITATEA agențiilor de TURISM: ”Numărul de TURIȘTI a scăzut foarte MULT și suntem pe MINUS”

În urma ședinței s-a stabilit că orașul Suceava a revenit la scenariul galben, rata de incidență fiind de 2,79 la mia de locuitori, numărul de cazuri active fiind astăzi 358 (fără focare), comparativ cu 387 ieri, cu 29 de cazuri mai puține.

Municipiul Suceava revine în scenariul galben 

„Fac în continuare apel la cetățenii Municipiului Suceava să respecte regulile stabilite de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Purtați mască de protecție atât în spațiile închise și deschise, cât și în spațiile aglomerate și neaglomerate pentru a evita impunerea de noi restricții prin trecerea la scenariul roșu”, a declarat primarul municipiului Suceava Ion Lungu.

 

Citeste si   Prefectura SUCEVEI a anunțat că au fost dispuse toate MĂSURILE pentru ca PROCESUL ELECTORAL din data de 06.12.2020, să se desfășoare în condiții de legalitate și de SIGURANȚĂ sanitară! VEZI detaliile

Totodată, prin Hotărârea nr. 56/28.10.2020 a C.J.S.U. s-a desemnat, sub autoritatea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, managerul Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava – dr. Alexandru CALANCEA, să asigure coordonarea integrată cu privire la măsurile care trebuie dispuse la nivelul unităților medicale din sistemul public al județului Suceava, în vederea aplicării unitare a dispozițiilor autorităților publice centrale cu rol principal și de coordonare în prevenirea și combaterea infecțiilor cu coronavirus.

Citeste si   (P) Constantin Daniel CADARIU (PNL): "Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan STAN, a ajuns să bată câmpii pe probleme EXTREM de serioase ale ROMÂNIEI în această perioadă de PANDEMIE"

 

 

 

 


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ