SHARE

Alegerile locale desfășurate ieri (28.09 -n.r.) în județul Suceava au reconfirmat, în cea mai mare parte, primarii în funcție. Au fost înregistrate schimbări în mai multe comune, dar și în câteva orașe.

Cele mai mari surprize din județul Suceava au fost la Rădăuți și Salcea unde Bogdan Loghin (PNL) și Ezekiel Belțic (Partidul Alternativa Dreaptă) au câștigat detașat față de contracandidații lor, fiind unii dintre cei mai tineri primari din județul Suceava.

Nistor TĂTĂR (PSD) îndepărtat de la conducerea primăriei Rădăuți

Candidatul PNL la primăria Rădăuți, Bogdan Loghin a obținut cele mai multe voturi în toate secțiile de votare din Rădăuți.

Citeste si   PSD SUCEAVA a depus la Biroul Electoral Județean LISTELE de CANDIDAȚI pentru Senat și Camera Deputaților

Din 9.460 de persoane (33,88%) care au votat la Rădăuți,  3.881 l-au preferat pe candidatul liberal.

Fostul primar Nistor Tătar (PSD) a obținut 2846 voturi, astfel Nistor părăsește funcția de primar după un singur mandat.

În ceea ce priveşte Consiliul Local Rădăuţi, acesta va fi format din 9 consilieri PNL, 7 consilieri PSD, 2 PMP și unul PER.

Ilie LUNGU (PNL) a pierdut primăria orașului Salcea după patru mandate

Citeste si   Ce planuri are premierul Orban după alegeri pentru locuitorii din județul Ilfov

Pârwușor Țicu Ezekiel Belțic, candidatul partidului Alternativa Dreaptă, a câștigat funcția de primar al orașului Salcea.

”În calitate de primar al orașului Salcea, voi colabora în manieră corectă și cinstită cu toți consilierii locali ai orașului Salcea, indiferent din partea cărui partid au obținut mandatul, precum și cu toți aleșii locali ce vor câștiga mandatele ca urmare a alegerilor din data de 27.09.2020 în celelalte Unități Administrativ Teritoriale din județul Suceava. Totodată, voi coopera în limitele adevărului și dreptății cu Consiliul Județean Suceava și cu celelalte instituții ale statului român.

Am stat de vorbă cu un primar experimentat, ale cărui sfaturi pertinente îmi vor fi de un real folos în activitatea de edil al orașului Salcea. Vă invit să ascultați și dumneavoastră un interviu din care putem trage o concluzie: E timpul schimbării în orașul Salcea!”, a declarat Pârwușor Țicu Ezekiel Belțic pe contul personal de Facebook.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ