SHARE

Administrația Publică Locală din comuna Horodniceni, a finalizat un proiect destinat tinerilor pasionați de mișcare și de sporturile de echipă.

Proiectul este realizat cu fonduri din bugetul local și a costat 46.500 de lei. Suprafața terenului de sport era acoperită cu bitum astfaltat, iar lucrările au constat în aplicarea  de gazon artificial peste bitum. Deasemnea au fost schimbate porțile, plasele și a fost achiziționat un fileu de tenis de câmp iar la final terenul de sport a fost  îngrădit.

Terenul de sport este destinat copiilor, pentru a avea unde să facă mișcare.”, a declarat primarul comunei Hordniceni, Neculai FLOREA.

Comuna Horodniceni este în plină dezvolare

”Mai avem un dispensar  prin Programul Național de Dezvoltare Locală care este în proporție de aproximativ 80% finalizat, mai avem o grădiniță prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale care este finalizată în proporție 55% și un Cămin Cultural, care și acesta este 90% finalizat, iar în septembrie sperăm că vor fi gata.

Deasemnea mai avem un drum realizat cu fonduri  din bugetul local pe care l-am finalizat, de 3.300 metri în satul Brădățel care a costat 21 de miliarde, alți 3.400 metri pe Compania Națională de Investiții care vor fi asfaltați începând de luna viitoare. Acest proiect prin Compania Națională de Investiții l-am obținut datorită calamităților din 2018. Mai avem un drum scos la licitație de un kilometru în satul Horodniceni, tot din bugetul local”, a mai declarat primarul comunei Hordniceni,  Neculai FLOREA.

Florea Neculai: ”Cea mai mare investiție este cea de apă și canal”

”Am început în luna martie (a.c), lucrările pentru apă și canalizare, care este cea mai mare investiție în acest moment este executat 10% din proiect. Tot prin Programul Național de Dezvoltare Locală au fost făcute școlile iar anul trecut am mai terminat un teren de sport la Rotopănești.

Anul acesta am achiziționat un buldoexcavator prin fonduri europene și am modernizat alte două terenuri cu gazon artificial în satul Horodniceni cu 40 de mii de lei, respectiv 45 de mii de lei”, a mai declarat primarul comunei Hordniceni,  Neculai FLOREA.


SHARE
Citeste si   VIDEO l PRAZNICUL Adormirii Maicii Domnului SĂRBĂTORIT la Mănăstirea PUTNA

LĂSAȚI UN MESAJ