SHARE

Dan CUȘNIR a candidat pentru funcția de primar al municipiului Suceava și a fost creditat cu 16,89% din voturile sucevenilor.

După conferințe ținute în timpul slujbelor, după atacuri aduse primarului Ion LUNGU și convingerea că este singurul contracandidat real al lui Ion LUNGU, sucevenii i-au demonstrat contrariul lui CUȘNIR.

Astfel, Ion Lungu a câștigat un nou mandat la primăria Sucevei obținând un procentaj de 31,9% adică 9800 de voturi din partea sucevenilor. Pe locul doi este candidatul PMP, Marian Andronache cu un procent de 19,66%, adică 6039 de voturi, iar pe locul trei candidatul PSD, Dan Ioan Cușnir cu 16,89% adică 5188 de voturi.

Citeste si   VIDEO Nicolae Ciucă: Loialitatea, curajul și munca personalului MApN justifică pe deplin încrederea în Armata României

Dan CUȘNIR: ”Puteam să nu fac nimic în campania electorală și tot ieșeam pe locul doi”

Pe întreaga campanie electorală, CUȘNIR a apelat în mod IPOCRIT la termeni colocviali pentru a evidenția nevoia de schimbare a orașului, a mentalității și inclusiv a conducerii.

CUȘNIR declara că are trei sondaje (unul realizat de o ”firmă” națională, altul de una ”locală”, unul care ar veni în această săptămână (14.09 -n.r.) în care el apare ca favorit la câștigarea competiției electorale la 27 septembrie 2020.

Citeste si   Ludovic Orban, de Ziua Armatei: Militarii români contribuie, prin activitatea lor, la întărirea credibilității României pe plan extern

În urmă cu două săptămâni, în plină campanie electorală, întrebat de reporterii Ziarului ”Bună Dimineața Suceava” ce va face dacă va ieși pe locul trei în urma votului din 27 septembrie, CUȘNIR a declarat:

”Puteam să nu fac nimic în această campanie electorală și tot ieșeam pe locul doi. Dacă vă uitați pe grafice, o să observați că sunteți în eroare.

Avem doar doi candidați la funcția de primar al municipiului Suceava, Ion LUNGU și Dan Ioan CUȘNIR. Chiar dacă împart la doi mesajul din stradă, tot câștig aceste alegeri, deoarece 70% dintre suceveni i-au spus DESTUL lui Ion LUNGU.

Vă rog să mă sunați pe data de 28 septembrie și să îmi spuneți dacă am avut dreptate ori nu”.

Intervenția lui Dan Ioan CUȘNIR poate fi văzută începând cu minutul 22:43.

Publicată de Ziarul Buna Dimineata Suceava pe Marţi, 15 septembrie 2020

 

Citeste si   „Culisele puterii”. Miron Mitrea: Marea problemă este sistemul de sănătate publică - este aproape inexistent

Reporterii Ziarului ”Bună Dimineața Suceava” l-au contactat în această dimineață pe Dan CUȘNIR pentru a discuta despre rezultatele votului, dar acesta a preferat să nu răspundă apelurilor telefonice.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ