SHARE

 

V-am dovedit în exclusivitate cum Victor Ponta și Sebastian Ghiță foloseau ANAF ca să închidă Realitatea TV și cum puneau la cale compromiterea lui Rareș Bogdan și a Elenei Udrea. A venit momentul să vedeți cum au folosit cei doi CNA ca să pună lacăt pe o televiziune a Opoziției și cum îi executa Ponta pe cei care nu spuneau… ce trebuie.

Citeste si   Florin Cîțu anunță controale la instituții importante pentru a verifica modul în care sunt cheltuiți banii publici. Ce spune despre ancheta de la FRF

Cum a fost închisa o televiziune deranjantă și cum a primit licența una care acționa la comandă.

Plângeri făcute din pix de șefa CNA, la ordinul lui Ponta, si amenzi uriașe date pentru a-i îngenunchea pe cei  care ieșeau din rând. Inregistrări din ședințele CNA care dovedesc cum Laura Georgescu sfida recomandările directorului juridic.

Citeste si   Ambii vicepreședinți ai CJ Prahova au Covid-19. Angajații cer măsuri urgente pentru a putea munci în condiții de siguranță

Cum a fost compromisă o altă instituție de stat pentru jocurile politice ale binomului Ponta-Ghiță. Cine îi cerea șefei CNA să facă scut în jurul lui Ghiță?

Luni, de la ora 18.00, o nouă ediție incendiară a emisiunii „Culisele statului paralel”, cu Anca Alexandrescu.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ