SHARE

„Mă simt onorată să mă alătur echipei PNL Sector2. Vom reuşi să redăm strălucirea Sectorului 2, facând împreună lucruri bune pentru cetăţeni. Cred în echipa PNL şi cred în valorile şi principiile Partidului Naţional Liberal. Sunt convinsă că în această formulă putem schimba lucruri, putem reclădi sectorul 2 şi putem reda zâmbetul cetăţenilor”, a declarat Magda Catone.

Monica Anisie, președinte la PNL Sector 2, s-a arătat încântată de alegerea politică a actriței.

Citeste si   Guvernul a aprobat ordonanța privind “cumpărarea de vechime”. Violeta Alexandru: ”Perioada de asigurare este de cel mult 6 ani”

„Implicarea Magdei Catone în acțiunile echipei PNL sector 2 este considerată un real succes! M-a bucurat să constat că valorile liberale pe care fiecare membru le-a promovat de-a lungul timpului se regăsesc și în programul de candidatură pe care doamna Catone l-a propus, iar noi l-am validat. Privesc cu încredere la implicarea doamnei Catone în proiectele Partidului Național Liberal pentru cetățenii Sectorului 2. Întreaga noastră echipă va fi în slujba cetățeanului așa cum doamna Catone a fost și este în slujba scenei românești. Împreună putem câștiga!”, a declarat Monica Cristina Anisie.

Citeste si   Nicușor Dan: „Mulți oameni din București doresc dreptate și onestitate”

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ