SHARE

„Avem sărăcie extremă în cartierele limitrofe, apa nu este potabilă, iar în aceste condiții primarului Victor Drăgușin i-a rămas o bază mică de alegători, asistații social și alte grupuri care depind, efectiv, de primăria actuală,” a afirmat Mitran.

Pe de altă parte, candidatul PNL la Primăria Alexandriei susține că șansele actualului edil de a-și reînoi mandatul nu trebuie neglijate, ci anihilate „Are șanse doar dacă noi, restul cetățenilor, nu ne unim. Sunt mai mulți candidați care au venit, de la început, știind că nu au nicio șansă să câștige. Chiar și cu o politică opusă PSD, ei fac în acest momemnt jocul PSD-ului, dacă dreapta nu înțelege că trebuie să fim uniți. Cel puțin la primărie, voturile ar trebui să se dea candidatul care are șansă să-l învingă pe reprezentantul PSD, iar dacă au o altă preferință politică, aceasta să se exprime ]n votul la consiliul local, ca să-i reprezinte acolo. La primar voturile trebuie să meargă spre PNL, altfel nu există șanse să batem PSD.”

Citeste si   Mircea Negulescu: Cei 100 de milioane de dolari ”împrumutați” de Ghiță lui Iacobescu nu au fost găsiți fizic

Veronica Mitran a mai afirmat că un nou mandat social-democrat ar avea efecte nocive oamenilor din Alexandria. „Dacă vechiul primar rămâne în funcție, mai ales cu susținerea unui mic grup reprezentativ al populației, asta va duce la frustrări sociale și la îndepărtarea cetățenilor din viața urbei. Sunt mulți oameni din Alexandria care recunosc faptul că, mmai presus de preferințele politice, este foarte necesară o schimbare. După 20 de ani orașul are nevoie de apă curată, are nevoie de asfaltare, multe blocuri au nevoie de anvelopare și de intervenții la subsool, periferia orașului este plină de gunoaie, este nevoie de o barieră verde în jurul Alexandriei care să-i protejeze pe locuitori și să le dea un aer curat. Dar cel mai mult și cel mai mult este nevoie de locuri de muncă. Până la urma aceste alegeri sunt între o administrație învechită, fără idei și o admnistrație nouă, tânără, cu o viziune optimistă asupra viitorului” a afirmat candidata PNL la Primăria Alexandriei.. 

Citeste si   Ludovic Orban, în vizită oficială la Paris: Am deschis o nouă pagină în parteneriatul strategic

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ