SHARE

Comportament agresiv al unui om care vrea să candideze pentru o funcție publică. Filmulețul a fost făcut public de către un localnic. În acesta se vede cum candidatul pentru funcția de consilier locale pe listele social-demorcaților la alegerile care vor avea loc peste numai trei zile îl înjură și ameniță pe localnic. Ba mai mult, spune cetățeanul care a postat clipul pe internet, se pare ca acesta avea și o sabie în masina sa.

Localnicii cer acum candidatului PSD la primăria comunei Gruiu, Adrian Constantin, explicații pentru aceasta întâmplare teribilă.

Citeste si   Ludovic Orban: PSD va promite iar în campanie majorarea de 10 ori a pensiilor. Ele pot crește doar prin dezvoltare economică

„Domnule candidat la funcția de primar al comunei Gruiu, Adrian Constantin, cum explicați comportamentul consilierului dumneavoastră? Un om care a îmbrăcat haina statului și trebuia să aibă un comportament ireprosabil în societate? De fapt, e o vorbă din popor, „Cine se-aseamana, se adună”… de comportamentul dumneavoastră m-am convins, dar mă gândeam să prezint prietenilor și comportamentul echipei care cerșește voturile cetățenilor. Și cei înjurați și amenintați cu sabia tot cetățeni sunt! Dar bănuiesc că nu veți raspunde dvs… Poate ne răspunde domnul Ban Ion, care se prezintă a fi farsantul și instigatorul șef al PSD!”, scrie un cetățean într-o postare pe Facebook. 

Citeste si   Românii din străinătate, în număr record pentru votul prin corespondență la alegerile parlamentare: aproape 40.000 

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ