SHARE

Autoritățile sucevene au decis data de la care începe a doua etapă de vaccinare! Odată cu data de 15 ianuarie 2021 va fi lansată o platformă prin care persoanele care doresc să se vaccineze se pot programa. Cei care se vor programa începând cu această dată, vor beneficia de vaccin abia după 18 ianuarie.

„În Israel, prima doză de vaccin Pfizer a redus rata de infecție cu 50% la 14 zile de la vaccinare” a declarat Gheorghe-Alexandru MOLDOVAN, prefectul Sucevei.

IATĂ ce trebuie să ȘTII dacă vrei să te vaccinezi!

În momentul actual, persoanele care au afecțiuni și care vor să se vaccineze, se pot înscrie pe listele suplimentare apelând la medicul de familie pentru a transmite numele lui mai departe la DSP.

Citeste si   Municipiul SUCEAVA se apropie de SCENARIUL ROȘU conform ultimelor RAPORTĂRI

De asemenea, cei care nu au medic de familie pot apela la Call center la numărul de telefon 021414430, urmând instrucțiunile sau prin intermediul Direcției de Asistență socială din cadrul Primăriilor. Ce mai trebuie să știe cetățenii este că au fost aprobate 2 vaccine: cel de la Pfizer și cel de la Moderna, la 12 ianuarie intrând în țară primele 14.000 de doze de la Compania Moderna.

Citeste si   857.479 persoane s-au PROGRAMAT pentru VACCINARE

 

 


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ