SHARE

Deși unele zodii vor avea parte de o toamnă frumoasă, cu schimbări pozitive pe toate planurile, se pare că anumiți nativi vor trece prin mari dezamăgiri.

Așadar, în luna octombrie, 3 cupluri din zodiac vor trece prin momente neplăcute. Acești nativi vor decide să pună capăt relației în care s-au aflat până acum și să se concentreze asupra altor aspecte ale vieții acestora.

Citeste si   Înapoi în anii ’90, o călătorie cu cheia de gât. Interviu cu Diana Bădică, autoarea romanului „Părinți”

Iată care sunt cuplurile care se vor destrăma în octombrie!

Berbec și Capricorn

Deși ați reușit să treceți până acum prin toate momentele tensionate și situațiile neplăcute, se pare că certurile și neînțelegerile vor începe să ia o cu totul altă amploare. Berbecul vrea să se facă așa cum dorește el, pe când Capricornul este prea orgolios pentru a se lăsa călcat în picioare. 

Citeste si   Ce îi face pe bărbați să se îndrăgostească de tine, în funcție de zodie

De asemenea, nevoia de atenție a Berbecului nu este deloc satisfăcută iar acest lucru îl face să aibă o atitudine ostilă față de partenerul său. Capricornul, pe de altă parte, este prea ocupat pentru a-i îndeplini dorințele jumătății tale și crede că are lucruri mult mai importante de făcut, așa cum sunt ascensiunea profesională și cariera. Citește continuarea

Citeste si   VIDEO – Părea un birou obișnuit, însă când s-a apropiat de el a văzut ceva îngrozitor

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ