SHARE

Totuși, între anumite semne există incompatibilități mult prea mari pentru ca relația lor să funcționeze cu adevărat. Pot exista episoade pasionale, legături furtunoase de scurtă durată sau relații abuzive de dependență, însă este greu pentru cei doi parteneri să ajungă vreodată la un numitor comun. 

Berbec

Pentru un semn activ și independent ca tine, un bărbat foarte posesiv, care îți încalcă spațiul personal, este total contraindicat. De asemenea, nu suporți bărbații lipsiți de inteligență emoțională, care intră „cu cizmele” în sufletul celorlalți, dar nici manipulatorii emoționali. Evită să intri într-o legătură sentimentală cu Taurul sau Scorpionul, pentru că relația voastră nu va dura. 

Citeste si   VIDEO Selena Gomez a lansat primul său single în limba spaniolă - record pe YouTube 

Taur

Vrei un bărbat care să răspundă nevoilor tale de afecțiune, confort și protecție, să respecte obiceiurile familiale și să fie prezent atunci când îi ceri atenția. De asemenea, îți dorești fidelitate în relație, iar viața intimă este foarte importantă pentru tine. Un bărbat rece, independent, mult prea preocupat de munca și hobby-urile sale nu este pentru tine. Este mai bine să păstrezi față distanța față de nativii Vărsător, dacă vrei o relație fericită. Citește continuarea

Citeste si   Horoscop 15 ianuarie. Singura zodie care trage lozul câștigător. Noroc pe toate planurile

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ