SHARE

Programul EGGER de digitalizare a educației a mai inclus dotarea laboratorului de
informatică de la Școala ”Bogdan Vodă” din Rădăuți.

Pentru formarea profesională a elevilor din sistemul învățământului dual prin parteneriat cu
Colegiul Tehnic „Lațcu Vodă” Siret și Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu” Suceava,

EGGER a alocat în acest an alți 20.000 de euro pentru dotarea unor laboratoare

Pentru copiii din 15 de grădinițe, școli și licee din județul Suceava spațiile în care au început anul școlar și în care vor reveni să învețe au mobilier și pardoseală noi, oferite de EGGER. Pentru modernizarea instituțiilor de învățământ din comunitatea locală, dar și din județ au fost necesari 2.000 mp de PAL și 2.200 mp de parchet.

„Contribuția EGGER pentru educație în comunitatea locală nu se oprește aici, dar suntem mulțumiți că în acest an dificil pentru noi toți am reușit să oferim copiilor, de la cei mai mari la cei mai mici, condiții mai bune pentru desfășurarea orelor atât în mediul online, cât și în școli,” a declarat Alina Chifan, Director Comercial EGGER România

În 2020, EGGER a alocat aproape 100.000 Euro pentru digitalizarea educației și 30.000 Euro pentru modernizarea bazei materiale a școlilor din comunitatea locală.

Citeste si   La unitatea TERAPIE INTENSIVĂ NU mai sunt paturi disponibile pentru pacienți COVID

EGGER sprijină persoanele aflate în dificultate cu materiale și fonduri în valoare de aproape 65.000 Euro

În plus față de toate cele de mai sus, compania EGGER și-a oferit sprijinul și pentru o serie de cauze sociale din comunitatea noastră. Locuințele a nouă familii, o casă de tip familial și
alte locuințe de care se ocupă cele opt asociații neguvernamentale cu care am colaborat au
fost reconstruite sau modernizate, fie prin sponsorizări în bani (15.000 euro), fie prin materiale produse și donate de EGGER: 5.000 mp de OSB, peste 800 mp de parchet și
aproape 200 mp de PAL în valoare de 20.000 de euro.

Cinci familii aflate în dificultate au beneficiat de o parte dintre cei 16.000 Euro donați către Crucea Roșie, partenerul nostru în sprijinirea cauzelor sociale

Ne-am îndreptat atenția și spre copiii cu nevoie speciale. Astfel, copiii din cadrul Asociației
„Luptăm cu autismul” Dornești vor beneficia în luna ianuarie de terapie plătită de către EGGER. Pentru copiii cu nevoi speciale de a căror terapie se ocupă Asociația Magidream am
alocat materiale de construcții produse de EGGER pentru amenajarea unor spații în care să fie dresați câinii ce participă la terapie.

Citeste si   De MÂINE strada Anastasie CRIMCA și Aleea TRANDAFIRILOR, intră în categoria parcărilor CU PLATĂ

În 2020, am continuat să sprijinim și proiectele în care ne-am angajat în anii anteriori. Astfel, am oferit materiale de construcții pentru renovarea proiectului Signature, cu care echipa EFdeN a câștigat Solar Decathlon Middle East în 2018. Am fost alături și de Via Transilvanica, continuând parteneriatul început în 2019, contribuind anul trecut cu materiale de construcție pentru montarea bornelor de pe traseul Via Transilvanica amenajat până în județul Sibiu.

O echipă de voluntari EGGER a ”adoptat” două segmente, însumând 37 km, din traseul ce
străbate județul Suceava. Astfel, ruta Putna – Sucevița – Vatra Moldoviței va fi monitorizată și întreținută de voluntarii EGGER.

EGGER sprijină sportul

Prin acțiunile sale, EGGER promovează atât activitățile sportive ale salariaților, cooperarea și spiritul de echipă între angajați, cât și participarea comunității locale la activități sportive.

Dacă în 2019 atenția EGGER s-a concentrat pe finalizare pistei de atletism de la stadionul municipal din Rădăuți, în 2020, pentru încurajarea activității sportive au fost alocați aproape 13.000 Euro, pentru tenis, arte marțiale și skanderberg în Rădăuți și pentru echitație la Centrul de echitație Equestrian Dreams din Mitocul Dragomirnei.

Citeste si   Etapa a doua a campaniei de VACCINARE împotriva virusului SARS-coV-2

EGGER în România

Grupul EGGER deține din 2008 o fabrică în România, în Rădăuți, județul Suceava. Fabrica are peste 850 de angajați. În Rădăuți, sunt produse plăci de PAL brut și melaminat pentru industria mobilei, precum și plăci OSB pentru industria construcțiilor din lemn și sectorul retail. EGGER a investit cca. 500 milioane Euro în dezvoltarea unității strategice de producție din Rădăuți într- o locație de producție complet integrată și dotată cu tehnologie de ultimă generație.

EGGER alocă peste 688.000 Euro pentru comunitatea noastră

→ 480.000 Euro pentru construirea unui nou spital, modernizare și echipamente
→ 130.000 Euro pentru digitalizarea educației și modernizarea instituțiilor de învățământ

→ 65.000 Euro pentru persoane aflate în dificultate, copii cu nevoi speciale
→ 13.000 Euro pentru susținerea activității sportive


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ