SHARE

Ștefan Mandachi, antreprenorul sucevean, a anunțat inițierea proiectului pentru construirea unui spital în municipiul Rădăuți.

Totodată, Mandachi a lansat și site-ul www.1cmspital.ro  care poartă numele campaniei: UN CENTIMETRU DE SPITAL.

Totodată, antreprenorul sucevean a făcut un apel către suceveni și către cei care vor să sponsorizeze acest proiect pentru că cei 500.000 euro cu care a contribuit sunt insuficienți.

„Dragi patroni, se găsește vreun antreprenor generos în țara asta care să-și lege numele pe viață de un spital?”

„Știți deja regula: FAPTE, nu vorbe! (sau măcar mai puține vorbe). Vom construi un SPITAL la Rădăuți. Voi contribui cu 500.000 euro, bani proveniți din strângerile de fonduri pe care le-am inițiat și pe care le conduc încă.
Am evoluat mult cu mega-proiectul nostru datorită managerului Traian Andronachi care dă din coate vertiginos pentru spitalul lui. Deja am scos Certificatul de urbanism și sper că avem suportul Consiliului local. Depindem multe de termene și avize. Vom face spitalul, e clar, dar avem însă o mică-mare problemă: ne mai trebuie bani…  (da, pe lângă cei 500.000 euro)
Nevoile sunt mult mai mari… asta-i realitatea. Avem nevoie de sprijin nu doar bănesc: voluntari, manoperă, materiale. Acum am o rugăminte la un om darnic: avem nevoie de un sponsor care să ne susțină (sponsorizeze) cu scheletul metalic al unor incinte spitalicești”, a declarat Ștefan Mandachi.

 

Ștefan Mandachi a mai declarat că scheletul metalic al clădirii ar oferi posibilitatea să investească  în unitățile modulare și dotările necesare spitalului.

Citeste si   O BÂLBÂIALA de 100.000 RON la ILIȘEȘTI! Primarul AVASALOAIE nu cunoaște realitățile comunei

Începând de vineri, (23.10.n.r.) se vor putea dona și bani pe site-ul www.1cmspital.ro, iar până atunci oamenii care vor să vină în sprijinul acestui proiect pot trimite „ofertele” pe email-ul donatii@1cmspital.ro.

„Precizez că voi promova prin toate forțele pe sponsorii care ne ajută în campania de strângere de fonduri (așa cum am făcut deja. Tot ceea ce am promis, am respectat). Eu vă spun ceva, credeți-mă: oamenii de rând și antreprenorii vor face ce nu s-a făcut în toată regiunea! Doamne, ajută!”, a mai declarat Ștefan Mandachi pe pagina sa personală de Facebook.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ