SHARE

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 28.06.2020, orele 02.15, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Nicolae Iorga din municipiul Suceava un bărbat de 37 ani din județul Alba a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a căzut pe partea carosabilă.

Din primele cercetări nu sunt indicii cu privire la implicarea în accident a vreunul alt vehicul care să fi părăsit locul evenimentului.

În urma accidentului, biciclistul  a fost rănit uşor fiind transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Bărbatul de 37 de ani a fost supus testării cu aparatul etilotest însă nu s-a putut realiza o probă validă, după care, la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 28.06.2020, în jurul orelor 20:45,  în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Pictor Șerban Rusu Arbore din municipiul Suceava, pe partea carosabilă, din cauză faptului că roata din față a bicicletei s-a desprins, biciclistul de  12 ani a căzut și s-a lovit la brațul stâng. De față au fost și părinții minorului, care se deplasau pe trotuar pe lângă acesta, declarând verbal că fiul lor nu a fost lovit, împins sau dezechilibrat în timpul deplasării, fiind vorba de o autoaccidentare.

Citeste si   Sondaj Atu Tech: 6 din 10 români sunt de părere că INFRACȚIONALITATEA a CRESCUT în ultimele 4 luni

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea minorului de 12 ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Dosare penale la regimul rutier

La 28.06.2020, ora 00.30, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni a oprit pe strada Sucevei din localitate, mopedul condus de un localnic de 15 ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, tânărul de 15 ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „ conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

Citeste si   Unde te poti TESTA in SUCEAVA de COVID-19

La 28.06.2020, ora 00.35, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni a oprit pe strada Sucevei din localitate, mopedul condus de un minor de 16 ani din municipiul Suceava

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, tânărul de 16 ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „ conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

La 28.06.2020, în jurul orelor 18.20, o patrulă din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală  Pojorâta a oprit pentru control pe D.N 17 în comuna Pojorâta autoturismul condus de un bărbat de 54 de ani din judeţul Iaşi.

Întrucât emana halenă alcoolică conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citeste si   În timp ce antreprenorii SUCEVENI declară an COMPROMIS, autorităţile naţionale nu văd o problemă închiderea fabricii DORNA LACTATE

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de: „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

La 28.06.2020, în jurul orelor 22.30, un echipaj rutier din cadrul Poliției Municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Traian Vuia din localitate autoturismul condus de un localnic de 29 ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ