SHARE

În cursul zilei de astăzi, candidatul PRO România Suceava, Florin Sinescu și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului  Suceava. Alături de el s-a aflat președintele Pro România Suceava, deputatul Cătălin Nechifor împreună cu propunerile partidului pentru Consiliu Local.

„Plecăm la drum cu un obiectiv foarte clar: câștigarea Primăriei Municipiului Suceava și un număr de 8 consilieri locali”

„După cum bine știți pentru funcția de primar, mi-am asumat această candidatură. Dorim să venim în Consiliu Local cu elemente de noutate, cu restartul municipiului Suceava în ceea ce privește zona economică, o zonă pe care ne-o dorim atât de mult dezvoltată.

Suntem o echipă tânără, o echipă care sperăm că vom aduce acel plus și acel element de noutate care înseamnă aplecarea către problemele cetățenilor. Cred că suntem o echipă frumoasă și putem aduce schimbarea municipiului Suceava „,  a declarat Florin Sinesu

 

Citeste si   Un minor de 7 ani a fost ACCIDENTAT pe o trecere de pietoni în VICOVUL de SUS! Acesta a fost transportat la SPITAL

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ