SHARE

În ziua de 14.10.2020, în jurul orelor 12:00, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 17 în afara localităţii Păltinoasa, un bărbat de 57 de ani din comuna Stulpicani nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul care circula în faţa sa, întrând în coliziune faţă-spate cu acesta.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului autoturismului, un bărbat de 32 de ani din oraşul Gura Humorului și a unui bărbat, pasager în acelaşi autoturism, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Citeste si   30.838 de acțiuni de CONTROL și AMENZI în valoare de 3.909.800 de lei aplicate de inspectorii de muncă de la data intrării în vigoare a Legii nr. 55/2020

Ambii conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

            În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural

 La 14.10.2020, în jurul orelor 16.20,  în timp ce conducea autoturismul pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava, la o trecere de pietoni, a oprit, s-a asigurat, după care s-a pus în mișcare, moment în care, în fața autoturismului, imediat după trecerea de pietoni, a surprins și accidentat un localnic de 14 ani, angajat în traversarea străzii fără a se asigura și fără a coborî de pe bicicletă.

Citeste si   SUCEAVA a revenit la SCENARIUL GALBEN! Ion LUNGU: "Fac APEL la cetățeni să RESPECTE regulile stabilite de către CJSU"

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea minorului, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

 

La 14.10.2020, în jurul orelor 19.41, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2 din direcția Suceava – Siret, la intrare în localitatea Siret, un bărbat de 44 de ani din orașul Siret a fost surprins de apariţia pe partea carosabilă a unei persoane de sex masculin, pe care nu a putut-o evita, accidentândo.

Citeste si   Tânăr din comuna ULMA a fost prins și reținut de polițiști după ce a condus sub influența ALCOOLULUI

Din accident a rezultat decesul pietonului, un bărbat de 36 de ani din comuna Zamostea

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ