SHARE

La data de  05.08.2020, Militarii Gărzii de Intervenție Gura Humorului și ai Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Stulpicani, au intervenit cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Doroteia, orașul Frasin.

La sosirea echipajelor, ardeau anexele gospodărești și acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga locuință. Incendiul a fost lichidat la ora 0:28.

Au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 60 mp, bucătăria de vară adăpostul de animale și depozitul de furaje pe o suprafață totală de 100 mp. S-au degradat învelitoarea din tablă, tavanul și pereții locuinței.

Citeste si   (P) Gheorghe FLUTUR: "Eu și MUNCESC, merg și la HORĂ, dacă e cazul, dar dumneavoastră pe toate le faceți ÎMPIEDICAT"

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, cu bunurile aferente. 

Pompierii militari ai Punctului de Lucru Dolhasca au intervenit cu o autospecială de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la vegetația uscată de pe un teren viran aflat pe raza orașului Dolhasca.

Din cauza unui foc deschis în spații deschise, au ars aproximativ 2 hectare de vegetație uscată. Nu s-au înregistrat victime, iar incendiul a fost lichidat la ora 22:30. 

Incendiu izbucnit la o casă de locuit din satul Stînca, comuna Zvoriștea.

La data de 06.08.2020 Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Zvoriștea, au intervenit cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din satul Stînca, comuna Zvoriștea.

Citeste si   52 de cadre didactice CONFIRMATE pozitiv cu Sars-Cov-2 în județul SUCEAVA! Gabriela BĂNCILĂ: ”Ne-am PROPUS să ținem SITUAȚIA sub CONTROL”

La sosirea echipajelor, ardeau mansarda și terasa casei, cu pericol de propagare la întreaga locuință și la o bucătărie de vară. De asemenea, pompierii militari au preluat o victimă (un bărbat de 33 de ani), care în încercarea de a stinge focul, s-a dezechilibrat și a căzut de pe terasă, de la o înălțime de aproximativ 2,5 metri. După ce i-au acordat primul ajutor medical și i-au imobilizat coloana vertebrală și coloana cervicală (cu un guler special), salvatorii au predat rănitul unui echipaj SAJ, care a ajuns ulterior la locul intervenției. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului județean Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Citeste si   (P) Gheorghe FLUTUR: "Nu doresc să dau REPLICĂ după ultimul comunicat trimis astăzi din partea domnului STAN"

Au ars articole textile, obiecte de mobilier, tâmplărie și elemente de construcție din lemn și BCA pe o suprafață de aproximativ 90 mp. S-a degradat parterul locuinței.

Incendiul a izbucnit din zona mansardei, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de echipamentul de iluminat electric amplasat necorespunzător.

Incendiul a fost lichidat la ora 4:50, iar pompierii au salvat parterul casei de locuit și bucătăria de vară, cu bunurile aferente.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ