SHARE

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență (SVSU) ale comunelor Frătăuții Noi și Frătăuții Vechi, au intervenit cu 5 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Frătăuții Noi.

La sosirea pompierilor militari, incendiul era localizat de către lucrătorii SVSU Frătăuții Noi, iar flăcările au afectat camera centralei termice a locuinței, unde au ars obiecte de mobilier, un boiler electric și pereții încăperii pe o suprafață de 14 mp.

Citeste si   Daniel Bodnar riscă să rămână PARALIZAT după accidentul în care a fost implicat! Activistul a fost transferat la spitalul de neurochirurgie din IAȘI

Pompierii paramedici SMURD au preluat o victimă, proprietara locuinței, în vârstă de 67 de ani, care a suferit arsuri la membrele inferioare. După ce i s-a acordat primul ajutor medical, femeia a fost transportată la spital, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza sistemului de încălzire (centrală pe lemne) amplasat necorespunzător față de materiale combustibile.

Citeste si   Ministerul Educației și Cercetării, Ministerul Culturii și Asociația OvidiuRo „Citește-mi 100 de povești!” - program național pentru încurajarea lecturii în familie și în grădiniță

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ