SHARE

În cursul zilei de astăzi, președintele PMP viceprimarul Marian Andronache și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Municipiului Suceava.

 „Bine v-am găsit la momentul care marchează schimbarea în Municipiul Suceava”

„După un mandat de 4 ani ca viceprimar cu experiența dobândită în această funcție, astăzi mai mult decât oricând putem discuta despre realizări și despre idealuri. Acum 4 ani PMP-UL și-a asumat o majoritate împreună cu PNL-UL pentru ca Suceava să nu intre în criză, pentru ca Suceava să funcționeze.

PMP-UL este un partid responsabil față de cetățeni, un partid care a crescut prin propriile puteri fără a face alianțe și înțelegeri electorale cu nimeni.

În campania din 2016 și văd că același lucru se încearcă și astăzi în această campanie, politruci cu interese meschine, specialiști în arta dezinformării încearcă să arunce în piață faptul că aș fi omul domnului primar Ion Lungu.

„Nu sunt omul nimănui. Nu am făcut niciodată înțelegeri electorale cu cineva”

Nu sunt omul nimănui. Nu am făcut niciodată înțelegeri electorale cu cineva. Fac politică din 2016 și nu sunt acel politician meschin așa cum ne-au obișnuit politicienii vechi. Sunt un om vertical și răspund numai în fața lui Dumnezeu și a copiilor mei” , a declarat Marian Andronache

Acesta a mai declarat că își dorește o schimbare a mentalității, a politicii și este convins că acest lucru este dorit și de suceveni.

Citeste si   (P) Ioan STAN(PSD): "De ce v-ați temut domnule Flutur de această confruntare?"

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ