SHARE

Ieri, in ședința de Guvern a fost adoptată HOTĂRÂREA privind declanșarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar, necesare pentru relocarea utilităților, care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național „Centura municipiului Rădăuți”, expropriator fiind statul român reprezentat de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A.

„Este clar, Guvernul PNL s-a concentrat foarte bine și asupra acestei investiții din județul nostru”

Sumele individuale estimate de către expropriator, aferente despăgubirilor pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar, se alocă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, în conformitate cu Legea bugetului de stat pe anul 2020.

Citeste si   PSD Suceava ar putea obține o ÎNFRÂNGERE de proporții! Senatorul Ion STAN se ține strâns de FUNCȚII

Gheorghe Flutur:

Singurul lucru care mai era de rezolvat în legătură cu finalizarea lucrărilor la Centura municipiului Rădăuți, mutarea unor conducte de gaz, va putea fi făcut odată cu adoptarea acestei Hotărâri de Guvern.

Este clar, Guvernul PNL s-a concentrat foarte bine și asupra acestei investiții din județul nostru, astfel încât municipiul Rădăuți va avea centură până la sfârșitul anului.

Finanțarea a trecut pe fonduri europene. Lucrarea, monitorizată și de specialiști de la nivelul UE, este de înaltă calitate.

Citeste si   CNSU a anunțat noi măsuri cu privire la Sars-Cov2! Hotărârea clarifică situațiile în care masca de protecție sanitară poate fi ÎNDEPĂRTATĂ, respectiv în spațiu DESCHIS

Mai sunt de executat circa 3 km, iar din cele 7 sensuri giratorii, 4 sunt deja făcute.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ