SHARE

După ce a încercat să-și însușească finalizarea șoselei de centură a Sucevei, deși n-a avut nicio contribuție la terminarea ei, iată că Premierul Orban continuă să se laude cu munca altora participând la inaugurarea centurii ocolitoare a Rădăuțiului, investiție care a fost asigurată în proporție de peste 85% de guvernarea PSD.

Din păcate pentru români, liberalii nu se pot lăuda decât cu creșterea datoriei externe a României la aproape 50% din PIB, cu o criză sanitară fără precedent, cu distrugerea învățământului și a economiei românești prin măsurile aberante luate aproape zi de zi. Acestea sunt realizările lor reale, iar în campanie se chinuie să-și facă o imagine pozitivă lăudându-se cu proiectele finanțate și realizate în foarte mare parte de guvernarea PSD. Să sperăm totuși că atunci când va fi întrebat de Autostrada Nordului și de celelalte investiții în infrastructura rutieră promise județului nostru, nu va pleca din fața jurnaliștilor așa cum a făcut  la conferința de presă de ieri.

Citeste si   Amenințări la nivel înalt după moartea conducătorului programului nuclear iranian, Mohsen Fakhrizadeh

Pe lângă cele prezentate mai sus, tot ieri, unul din „emisarii” premierului Orban, respectiv economistul șef a Băncii Naționale, a afirmat că este utilă o scădere de 20% a salariilor bugetarilor pentru a putea face față deficitului bugetar în care ne-au băgat Orban și ai săi. În mod evident, scopul acestui mesaj a fost acela de a pregăti populația pentru tăierile salariale care vor veni începând de anul viitor dacă liberalii se vor mai afla la guvernare. Asta pe lângă celelalte măsuri de criză pe care probabil că guvernul lor le pregătesc românilor.

Citeste si   După Dan Barna, un alt lider USR este INFECTAT cu coronavirus

Totuși, în contextul pandemic în care ne aflăm, în urma tragediei petrecute la Neamț, în urma tragediilor zilnice care au loc în sistemul sanitar, considerăm că premierul Orban ar trebui să aibă alte priorități decât de a se lăuda cu munca altora. Și aici ne referim la faptul că mai important decât inaugurarea șoselei de centură a Rădăuțiului ar fi fost darea în folosință în regim de urgență a spitalului modular de la Lețcani, pentru a suplimenta numarul de locuri la ATI pe zona Moldovei pentru bolnavii de COVID-19 aflați în stare critică. Dar nu sunt în stare să facă nici măcar acest lucru. În timp guvernanții se „luptă” cu campania electorală, lupta împotriva Covid-ului a rămas pe seama românilor.

Citeste si   Cristian Rizea: „Ciutacule, prietenii tăi „elefanții” sunt bine?”

La comanda PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT, ORGANIZAȚIA JUDEȚEANĂ SUCEAVA, realizat de S.C. PRESS GRUP MOLDOVA SRL, cod MANDATAR FINANICAR 11200020.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ