SHARE

Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Suceava a fost redeschisă joi seara, în jurul orei 20:00

Prefectura Suceava a anunţat, vineri (27.03 – n.r.),  într-un comunicat de presă că după acțiunile de decontaminare, după separarea circuitelor funcționale şi revizuirea procedurilor, Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava a redevenit funcțională, ca unitate distinctă.

Sursa citată menționează că redeschiderea UPU Suceava s-a realizat cu ajutorul unei echipe de medici “inimoşi din Iaşi”, condusă de către prof. univ.dr. Diana Cimpoeşu, coordonator al SMURD-UPU Iaşi.

Citeste si   Prefectura SUCEVEI a anunțat că au fost dispuse toate MĂSURILE pentru ca PROCESUL ELECTORAL din data de 06.12.2020, să se desfășoare în condiții de legalitate și de SIGURANȚĂ sanitară! VEZI detaliile

În document se precizează că UPU va asigura triajul, evaluarea și tratamentul de urgență al pacienților cu afecțiuni acute ce necesită intervenții de urgența, dar care nu prezintă simptome ale afecțiunilor respiratorii, precum și pentru cazurile ușoare.

Totodată, s-a mai anunțat că toate cazurile grave, în urma triajului efectuat în dispecerat, vor fi redirecționate către Spitalele Municipale Fălticeni sau Rădăuți, iar cazurile cu simptome respiratorii vor fi direcționate direct către Secția de Boli Infecțioase a spitalului.

Citeste si   Primarul SUCEVEI, Ion LUNGU: "Până la sfârșitul săptămânii vin următoarele 10 AUTOBUZE ELECTRICE în Suceava"

Instituția Prefectului a transmis mulțumiri tuturor celor care au făcut posibilă redeschiderea UPU Suceava și echipei medicale care va asigura asistența medicală în UPU Suceava

Mulțumim doamnei prof. univ. dr. Diana Carmen Cimpoeşu– şef UPU SMURD, pentru că alături de echipa sa şi de medicii suceveni a făcut posibilă redeschiderea UPU din cadrul Spitalului Judeţean Suceava.

Mulțumim domnului conf. dr. Lucian INDREI, director executiv al Direcției de Sănătate Publică Iași, în calitate de coordonator pentru gestionarea COVID 19 pentru regiunea Moldova, domnului dr. Lucian EVA, manager al Spitalului de Neurochirurgie din Iași, doamnei prof.univ. dr. Doina Azoicăi, șef de catedră ATI”, se arată în comunicatu transmis de Prefectura județului Suceava.

Citeste si   (P) Eugen BEJINARIU(PSD): "Doar PSD poate STOPA declinul economic al României"

”Departamentul de Urgenţă din Suceava – redeschis pe viaţă după decontaminare în timpul crizei coronavirusului„, a declarat Diana Cimpoeşu seșa UPU-SMURD Iași.


SHARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ