SHARE

În cel mai scurt timp, centura Rădăuțiului va fi dată spre circulație! În cursul zilei de astăzi, 13.11 (n.r.), Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent pe centura Rădăuțiului.

Potrivit oficialului, la momentul de față se lucrează amenajarea ultimului sens giratoriu, iar săptămâna viitoare centura va fi dată spre circulație.

„Peste o săptămână se va da drumul la circulație”

„Suntem pe centura Rădăuțiului cu domnul director general de la Drumurile Naționale de la Regionala Iași, iar în spatele nostru se află giratoriul de la intersecția cu Volovăț.

Peste o săptămână aici se pregătește să se dea drumul la circulație pentru centura Rădăuțiului.

Vreau să le mulțumesc constructorilor, dar și celor de la Compania de Drumuri și Autostrăzi pentru efortul făcut cel puțin în ultima perioadă. Este ultimul giratoriu care se amenajează, celelalte sunt finalizate.

Este singura centură din România în jurul unui municipiu inel, practic municipiul Rădăuți este încercuit și este un lucru extraordinar. O investiție de peste 90 de milioane de lei, 16,5 km. 7 giratorii, 7 poduri și 2 pasaje

Faptul că au ținut un ritm susținut, constructorii ne bucură pentru că ne prinde sfârșitul de an cu centura finalizată”

Valoarea totală a proiectului a depășit 90.000.000 de lei, iar prin acest obiectiv de investiții s-a urmărit dezvoltarea economică a Rădăuțiului, și a întregului județ. 

Citeste si   FOTO | Edilul SUCEVEI s-a VACCINAT! "Fac un apel către suceveni să se vaccineze într-un număr cât mai mare"

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ